torsdag 20. juni 2013

Weetlook er best på stranda!

I går var endelig dagen da vi skulle på konserter på Over Oslo. Billettene var gave til samboer i februar og endelig var det juni og vi skulle dra! 

Vi starta med god øl og mat på Amundsen Bryggeri og Spiseri. Masse god øl og velge mellom og god mat! 

Så ble det trikk opp til Storo Senteret der vi ventet på buss. I køen ble vi stående å snakke med et par som skulle på festival med sin 4 mnd gamle datter. Det ga mange gode minner til da ungene var små, og vi gjorde akkurat det samme! 
Det ble ikke buss på oss med Audi- transport. Over Oslos skriver dette på sidene sine .
AUDI-SHUTTLEHopp på Møller Bil Ensjøs "Audi-shuttle" til OverOslo! Løpende avganger fra Akebakken og 7-eleven på Kjelsås alle dager mellom 17.00 og 19.00 - unntatt lørdag. Det sitter forresten en verdenscupvinner i sprint bak et av rattene. Garantert lovlig, rask levering ved porten.

Og jammen satt denne verdenscupvinneren i sprint bak rattet på bilen vi hoppa inn i! Det var jo litt ekstra stas da! Iallefall for meg som gjerne benker meg foran TV`n og følger med på det jeg kan utover vinteren. 
Så etter å ha hørt litt om både Kjelsås klubb, planene for oppkjøring til årets sesong og OL, ja så ønsket vi Eirik Brandsdal  lykke til med kommende sesong og ol i Sortji!

Så da var vi oppe på Grefenskollen og klare for konserter!! Vi fikk med oss de 2 siste sangene til Sondre Lerche. Noe jeg igrunn var veldig fornøyd med! Sambo er ikke så veldig fan av han. Hehe! 

Etterpå kom kveldens store konsert for oss. Kings of Convenience!! Selv om regnet plaska ned var det virkelig kos!! Med regntøy og hånda over ølen satt vi sammen med en full skråning av folk og bare nøt kvelden!! 

Så kom Susanne Sundfør! Ikke dårligere det! Da hadde vi sitti nok så nå stod vi foran scenen :D 

Det slutta etterhvert å plaske ned, men weetlook er best på stranda i sol og ikke i skogen i øsende regn! 

Takk til Over Oslo for en flott opplevelse!! 

NÅ HAR SOMMEREN STARTA!! 

(og idag er det jammen meg sol igjen!) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!