mandag 19. november 2012

Konserthelgen!

Denne gangen har jeg ikke bilder, men sitter igjen med en opplevelse!
Det var konsert på lørdag! Vi var ganske spent på hvor mange som kom til å finne veien til kinoen den lørdagen for det var virkelig mange kulturtilbud i byen denne helga.
Det kom litt over 200 stk.

For oss som satt på scenen var dette en opplevelse! Og jeg håper virkelig det låt bra også for de som satt i salen!
Knut Buen er jo en skatt i norsk kultur som vi litt yngre kanskje ikke helt har oppdaget. (noe publikumsalderen også viste) Han er en morromann, men som også er drevende dyktig på sitt instrument og en mann som virker til å sette veldig pris på møter med andre mennesker i musikken.
Tror nok Mistereggen (perkusjon og munnharpe ) og Buen fant et sammarbeidsområdet, så det skulle ikke forundre meg om de to blir å høre mer til sammen!
  Det å ha med en dreven musiker som Mistereggen gir også inspirasjon og ekstra spilleglede. For meg som er avhengig av noter og en dirigent er det morsomt å sitte å høre og se hvordan andre mennesker kan lytte, prøve seg frem og smådiskutere litt med seg selv eller andre- for så å komme med noe nytt som passe inn med det vi allerede har!
 Vi hadde også lånt inn Jan på obo, noe som virkelig ga oss litt ekstra i treblåsen! Det er noe helt annet med en dyktig obo på obostemmene enn en fløyte! Jan har spilt i KV for endel år siden, men er nå profesjonell og  vi skulle gjerne hatt deg med fast Jan!!

Laagendalsposten har lagt ut et lite videosnutt du kan se

video fra Laagendalsposten

Så takk til Morten og musikkutvalg, hele korpset og våre gjester! Dette var gøy! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!