lørdag 1. september 2012

Full rulle!

Det er helg, fortsatt litt hyggelig sommervær ute og her er det full rulle!!

Gårsdagen ble brukt på Laagendalsmuseet med ungene og mormor! Deilig med sol, store lekeområder og dyr :)
Dagen idag har vært tur på bibloteket, bytur, svømmehall, oldemorbesøk og tilslutt ble det taco til kveldsmat/middag (for dagen hadde faktisk gått så fort at vi ikke helt hadde rekt å henge med )

I morgen tenker jeg ungene skal få oppleve Tusenfryd for første gang! Det blir ganske spennende!! Legoland falt jo veldig i smak, og det er nok karusellene som huskes best, legoen er ikke så viktig vist! Hihi! Vi dropper denne turdagen her, liker oss kanskje best i skogen når det ikke tusser av folk ;) Men kan jo oppfordre dere andre til å ta en tur dersom dere ikke har planene klarer for i morgen!

I morgen er det jo


og jeg vet at Barnas Turlag her i byen arrangerer tur! Selv skriver de dette på siden sin


Bli med på koselig søndagstur til Skrim og lille Lauarvann!

Vi møtes ved kantina på Heistadmoen kl 11. Buss derfra som stopper ved bommen, ca. 2 km å gå inn dit vi skal være. Det går fint an å trille vogn.
Det blir muligheter for å fiske, leke, være med på natursti, steke sine egne lapper og nyte medbragt mat og nykokt kaffe.Ta gjerne med egen primus.
Sandågrotta ligger like i nærheten og kan utforskes. Det er også en sykkelpost i nærheten.
Bussen returnerer ca. kl 15.
Ingen påmelding, alle velkommen!  Turledere: May-Britt Helgerud


2 kommentarer:

  1. Takk for god markedsføring :) Tror nok barna dine hadde likt dette opplegget, men skjønner tankegangen din :) Kos dere på Tusenfryd!

    SvarSlett
  2. Det hadde de helt sikkert! Og hadde vi ikke hatt planer før jeg fikk med meg denne Kom deg ut kampanjen hadde vi nok kanskje vært der. Håper det kommer mange og dere får en knall dag! :D

    SvarSlett

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!