søndag 24. juni 2012

Snart fru Z- J drukket ut!

Lørdag morgen var det oppmøte sammen med utdrikkningslaget til  herr Z-J, og 0730 var vi hos de! Gutta måtte opp å vekke herren, mens fruen var klar for prøvetime til frisøren! (forlovers plan for å unngå jobbing på bruden)

Etter noen kopper kaffe, frokost og litt klargjøring av ting, satt vi nesa mot Krødern og kommende brud ante jo ikke hvor vi skulle, så hun var nok ikke helt rolig hele veien.
Vi kom til en fin gård på den ene siden av Krødern og fikk installert oss i kårboligen. 9 jenter i huset, og 2 i hovedhuset! Planen var enkel og genial. Det skulle lages mat, eller VI skulle lage mat, på Vikingevis og så skulle vi utfolde oss litt- vi skulle på malekurs.
Selv om ikke været var helt med oss, det kom stadig regnskurer og når vi gikk inn med regnklær, kom vi stort sett ut igjen til plaskevær, hadde vi en hyggelig dag, med masse latter og historier.
Når bilder var malt, og maten ferdig i en type sandgrop på stranda, var det tid for mat og santhansbål langs Krødervannet!
De ble nå ganske seint og noe flytende innabords på de fleste, så å starte dagen med bading i vannet bak huset gjorde absolutt ingenting! Det var ca 16 grader i vannet og såklart regnvær, men en frisk start dagen derpå! Dette ble et veldig hyggelig utdrikkingslag under mottoet til Svi på Gården "Lev livet saktere". Absolutt en måte å gjøre det på for de som ikke ønsker masse farting og ståhei rundt festen :)


1 kommentar:

  1. Høres veldig ut som et koselig utdrikningslag!
    Var litt mer farting og ståhei rundt det jeg var på for et par uker siden...

    SvarSlett

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!