tirsdag 12. juni 2012

Du gode Vestsiden!


Å spise lunsj på Kåre`s med ungene for så å handle inn gaver ble virkelig en avslappende og god dag!! 

I går tok vi turen til byen, ungene var lovet lunsj på kafe og valget falt på Kåre Maloney på Vestsiden. Det ble bare en deilig halvtime! Ungene fikk i seg både mat og drikke før de fant veien til lekekroken og jeg kunne nyte en kaffe sånn delvis i fred!  Det er ganske lykke med to små på bytur! 

Men Vestsiden fortsetter å imponere med barnevennlig shopping! 
Eplebarn var de også raskt inne i en flott lekekrok og hygget seg med teselskap og gyngehest! Jeg fikk gå rundt og drømme om alt mulig til lekehuset og handlet litt gaver. 
Hos Liane ble det ballek med en av de som jobber der, mens jeg igjen kunne gå å titte og handle! Det er liksom så greit når ungene kan få lov å holde på med noe, samtidig som jeg får gjort unna litt.
Avslutta turen med et besøk på Nøtteliten, og der ble det fullt traffikkaos når Håvard sier det er greit å prøve bilene som står fremme på gulvet! Minste på traktor med henger og snuppelure rundt omkring med en gammel type ford (?) 

Jeg vet iallefall hvor jeg liker best å handle! Vestsiden slår alt av shoppingsentre og store handlesteder! 
Nå ønsker jeg bare en bokhandel og kanskje noen med litt forskjellige typer stoffer/gardiner ol dit, så har jeg det helt topp! Veldig synd at både libris og skobutikken valgte å slutte!
 Mitt hjerte er iallefall på VESTSIDEN! 

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig omtale :)
  Linker denne til Kåre jeg ;)

  SvarSlett
 2. Du finner mange gode bøker og en del forskjellige stoffer på ASVO Torget :)

  SvarSlett
 3. Lurt! :) Men det er endel annet man også finner i bokhandler som jeg ikke tror jeg finne akkurat på Asvo Torget, så ønsker en tilbake allikevel! ;)

  SvarSlett
 4. Eplebarn takker også for positiv omtale, dette LIKER vi :-). Vi har gjort som Kåre, og linket denne til Eplebarn, det er om å spre det gode budskapet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare å dele :) (så det på Fb også, har dere begge der å, hehe! )

   Slett
 5. jeg er så enig ingunn! vestsiden er helt topp!

  SvarSlett
 6. Stiller meg bak denne - deilig å slippe å gå over på andre siden. Vestsiden har sjel, ro og en rekke supre butikker å titte i! Er Vestsida frelst!!

  Hilsen Annette

  SvarSlett

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!