onsdag 18. desember 2013

Rockefeller med søstern! Fredag 13!

Det har endelig vært fredag 13 desember! Søstern og jeg har vært ute på konsert og helaften!

Snille Morten hadde holdt av billetter og dermed ble det Oslo på søstrene i helga! 

Med helt full timebuss innover til Oslo og ganske så stillestående trafikk var det jammen meg godt at hotellet serverte kveldsmat! for vi var senere inne enn beregna! 
 Vi rakk både å skifte og gjøre oss klare + spise god mat på 40 min! 
(  Vi har da ikke hatt vært vårt bad opp igjennom åra hjemme- og ingen var så fryktelig opptatt av å stå opp i god tid om morran, så raske kan vi være ;)

Vel inne på Rockefeller ble det jammen meg en øl eller to før det hele startet! 

Penthouse Playboys Juleshow med Marion Ravn! 
Vi startet litt sånn forsiktig på den ene siden, men siden vi ikke synes alle rundt oss hadde den beste oppførselen, ja så fant vi ut at vi sikter oss inn på under discokula! 

Og diskokula fant vi og vi kom ganske så midt under! (tok bildet rett opp på discokula mens det snødde ned fra taket, men det ble ikke akkurat skarpt) 
 Der under discokula var det en ganske så hyggelig stemning! Noen kom foran deg og andre slapp deg lenger foran. Så vi kom nærmere og nærmere scene. (vi er jo ikke akkurat av de høyeste, så litt heldig der) 


Fra scenen var det kjente sanger i fleng! Både med Marion Ravn og uten. Jammen kom ikke både "julevaskemusikken og selve juledagen musikken" også fra scenen! Vi sang med og danse hele kvelden! :D

Her starta vi showet. 
Så kanskje har man finni et nytt arr man må ha med seg før jul? Eller hva tror du Lene ;)
 Jeg har ingen ting i mot trad julesanger, trompet eller barnestemmer som "synger jul inn"- men å vrikke julen inn med Penthouse Playboys var noe litt annet :)


Bilde: Penthouse playboys :-) knall gøy - nå kan jula komme :-))

Og tilslutt var vi helt fremme ved scenen gitt.. 

Iallefall kosa jeg meg veldig på show og vi var jo så heldige at vi fikk et par øl backstage også etterpå. Så da fikk man jo snakket litt med masse nye mennesker  i tillegg!  :D :D :D 

Dette skulle jo egentlig vært en litt sånn "Hurra! Ferdig med eksamene før jul!"- tur for meg, men siden eksamen ble flytta ble det en "Hiiiippp! Ferdig med 1 eksamen" også skal man dukke ned i skolebøkene igjen nå før man tar juleferie neste fredag. Men kanskje man starter juleferie med dette neste år?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er jo så spent på hvem som faktisk leser, så legg gjerne igjen noen ord!